Форум об'єднання ZООСВІТ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

НОВИНИ САЙТУ ВГО ZOOCBIT

ПРАВИЛА ФОРУМУ

СайтСайт  ФорумФорум  Останні зображенняОстанні зображення  РадикалРадикал  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок

Перейти донизу 
+14
Наталия
UNIX
Kiryha
Ленкованич
Elena_Moscow_Russia
Масяня
Nightshimmer
Н.Ярослав
Януся1987
наталі73
paselena
shuboshi
GreenGray
Zoosvit
18 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3, 4, 5  Наступний
АвторПовідомлення
Ленкованич

К-ть повідомлень : 6

Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 Empty
ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyПн 24 Жовт 2011, 22:01

Цитата :
Уважаемые коллеги, на амадина .ру все есть, так как это ведущий и растущий сайт о птицах .

Лена, да кто против, просто я действительно был удивлён тем, что там есть любители попугаев. Видимо я , что то промухал, считая этот форум специализированным по ткачиковым. Если не секрет, дай направление, где с ними можно пообщаться.
Повернутися до початку Перейти донизу
Ленкованич

Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 Empty
ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyПн 24 Жовт 2011, 21:55

Цитата :
Ух-ты, так вы будите соревноваться друг с другом Это очень интересно!
Я прочитала, что будет конкурс на "Лучший питомник" - это так здорово когда можно показать свою работу как заводчик и если тебя отметит специалист.. Круто! А если выиграешь! Вообще здорово!

Ленкованич, а вы много птиц показываете?
Цитата :
Kiryha, людина з Росії, з Кубані Як він зараз привезе птахів? Тем більш, що це перша виставка - вони подивляться, а потім може і приїдуть, може у наступному році...
Увы, ВЫ меня не правильно поняли. Я к сожалению пока не имею такой возможности привезти птиц на выставку. Уж очень большие препоны на таможне между нашими странами.
Януся1987
Представник ВГО ZOOCBIT-орнітолог
Януся1987

К-ть повідомлень : 833

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyПн 24 Жовт 2011, 21:44

дааа, нам поддержка нужна)))
я уже всем ушки прожужала этой выставкой))) еще чуточку подождатьььь))) з перемогою
http://vk.com/id23285698
Elena_Moscow_Russia

Elena_Moscow_Russia

К-ть повідомлень : 17

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyПн 24 Жовт 2011, 21:38

Нам тоже хотелось бы " с птицами".
Очень надеюсь что на Первом Чемпионате будет много украинских чемпионов
з перемогою з перемогою з перемогою з перемогою з перемогою з перемогою з перемогою з перемогою з перемогою з перемогою з перемогою з перемогою

Наш ресурс делает это для того чтобы поддержать организаторов такого большого мероприятия, выразить им свое уважение и поддержку в достойной и нужной работе по пропаганде любви к птицам.
Януся1987
Януся1987

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyПн 24 Жовт 2011, 10:04

Elena_Moscow_Russia пише:
Уважаемые коллеги, на амадина .ру все есть, так как это ведущий и растущий сайт о птицах .

Скажите, пожалуйста, вы приедете с птицами? Или только награждать???
Хотелось бы, чтоб с пернатыми!))
Масяня
Кінолог-птахолюб
Кінолог-птахолюб
Масяня

К-ть повідомлень : 443

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyПн 24 Жовт 2011, 09:56

Kiryha пише:

Ух-ты, так вы будите соревноваться друг с другом ура Это очень интересно!

Kiryha, людина з Росії, з Кубані вибач засранця Як він зараз привезе птахів? Тем більш, що це перша виставка - вони подивляться, а потім може і приїдуть, може у наступному році...
А зараз, мені здається, треба нашим українським власникам птахів показати на що вони спроможні. Бо спілкуючись на різноманітних форумах створюється враження, що у нас дуже багато серйозних фахівців, а як копнеш - ....... . Думаю ця виставка покаже - хто є хто. Україна не така велика як Росія, дійсний любитель і фахівець не промене таку подію підмигування

Elena_Moscow_Russia, ДЯКУЄМО за Вашу небайдужість! Сподіваюсь Вам сподобається Київ вітаю3
Elena_Moscow_Russia

Elena_Moscow_Russia

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyПн 24 Жовт 2011, 00:44

Януся1987
Януся1987

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyПн 24 Жовт 2011, 00:32

Ленкованич пише:
Цитата :
А мне тоже интересно - с России приедут с птичками или без???
Яна привет, с этим вопросом тебе лучше обратится к Elena_Moscow_Russia. Если честно, то для меня это новость, что на "АМАДИНА.РУ" появились любители волнистых попугаев, тем более выставочного типа.

моє шанування Я тоже была не в курсе о любителях волнистых на амадине. Я даже вся в предвкушении выставки!)))
Kiryha
Птахолюб
Птахолюб
Kiryha

К-ть повідомлень : 171

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyПн 24 Жовт 2011, 00:13

Ленкованич пише:

Цитата :
что в Украине много хорошей птицы и серьезных заводчиков.
Я это знаю, и многих заводчиков то же, как визуально , так и виртуально.

Ух-ты, так вы будите соревноваться друг с другом ура Это очень интересно!
Я прочитала, что будет конкурс на "Лучший питомник" - это так здорово когда можно показать свою работу как заводчик и если тебя отметит специалист.. Круто! А если выиграешь! Вообще здорово!

Ленкованич

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyПн 24 Жовт 2011, 00:07

Цитата :
Яна привет, с этим вопросом тебе лучше обратится к Elena_Moscow_Russia. Если честно, то для меня это новость, что на "АМАДИНА.РУ" появились любители волнистых попугаев, тем более выставочного типа.
Януся1987
Януся1987

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyНд 23 Жовт 2011, 23:54

Все таки у нас с Россией более налажен контакт на граничке, чем с Беларусью!
В Беларуси очень мало птицелюбов(((
Ленкованич

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyНд 23 Жовт 2011, 23:45

Цитата :
На нашем форуме можно общаться и на русском языке, хотя украинский всегда приятно слышать
Не скрою на русском мне много легче изъяснятся, хоча розумію українськи мову.

Цитата :
что в Украине много хорошей птицы и серьезных заводчиков.
Я это знаю, и многих заводчиков то же, как визуально , так и виртуально.
Kiryha
Птахолюб
Птахолюб
Kiryha

К-ть повідомлень : 171

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyНд 23 Жовт 2011, 23:01

Elena_Moscow_Russia пише:
Дорогие друзья, мы рады вашему начинанию и от всего сердца желаем успеха!
Клуб "АМАДИНА.РУ" учредил свои номинации на данной выставке.
Они все не серьезные, т.к. мы не претендуем на возможность выносить какие-то баллы и оценки, но хотим выразить свою поддержку и уважение всем, решившимся показать своих птиц в первый раз на Чемпионате с таким уровнем судейства!!!

Как здорово! Раз вы приезжаете в Украину, значит можно назвать выставку Международной? А Вы тоже везете птицу или только подарки нашим участникам?
А едет ли еще кто-то из других родных нам стран? Ведь такое событие происходит в первый раз, не так ли? Разве в России или Белорусии нет птиц или серьезно улекающихся птицами людей?

Я обязательно прийду на выставку ура Могу помочь если надо.
Птицу привезти не могу - они у меня в вольере летают, боюсь начну ловить и могу навредить птичке. Я не специалист, я их кормлю, и люблю, еще песни слушаю Думаю

А какие призы будут? Кроме тех которые назвали тут? А для канареек призы будут? Мне так интересно.... вот как это птиц награждают? Как собак знаю - была на выставках и даже на соревнованиях моя собака участвовала и побеждала даже.
А как птиц - не представляю. Розетки, кубки или им что-то другое вручают?
Zoosvit
Представник ВГО ZООСВІТ
Представник ВГО ZООСВІТ
Zoosvit

К-ть повідомлень : 2106

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyНд 23 Жовт 2011, 22:38

Юрий, спасибо за поддержку и теплые слова! вітаю5

Мы очень стараемся и очень надеемся, что выставка и чемпионат пройдут достойно. Очень хочется что бы участников было чуть больше... Особенно переживаем за Чемпионат - хочется показать, что в Украине много хорошей птицы и серьезных заводчиков.

Цитата :
Дуже сподіваюся на детальний звіт та фоторепортаж з місця події.

Отчет о Чемпионате будет не только на интернет-страницах, но и в специализированных журналах таких как "Питомцы" и "ЗооМир", приглашены теле и радио журналисты.
Фоторепортаж буду вести лично Я. Надеюсь у меня не плохо получится....

Цитата :
Прошу пробачення, за свій не досконалий Український.

На нашем форуме можно общаться и на русском языке, хотя украинский всегда приятно слышать.
Ленкованич

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyНд 23 Жовт 2011, 21:34

Всім привіт з Кубані.
Радий за Україну. Нарешті то з'явилося світло цивілізації в захопленні виставковими хвилястими папужками.
Яким би він не був, цей перший чемпіонат, головне що зроблено перший крок.
Другий буде легше і впевненіше. Щиро бажаю всім удачі в цьому давно назрілому починанні. браво
Дуже сподіваюся на детальний звіт та фоторепортаж з місця події.
З повагою Юрій.
Прошу пробачення, за свій не досконалий Український.
Zoosvit
Представник ВГО ZООСВІТ
Представник ВГО ZООСВІТ
Zoosvit

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyНд 23 Жовт 2011, 20:46

shuboshi пише:

Руководство и члены организации ZOOСВІТ с радостью поделится опытом и тонкостями проведения таких мероприятий.
И максимально постараемся всем помочь, в таком прекрасном, благородном, увлекательном деле, как пропаганда и разведения птиц.
плюс один
Мы, конечно ПОДЕЛИМСЯ и, конечно, ПОМОЖЕМ, но это наш первый опыт - мы сами еще "дети".
Все мы очень волнуемся, тем более, что приезжает такой серьезный специалист как Герд Блайхер.
А еще приезжает делегация из России и этот факт тоже не уменьшает волнений я встидаюсь2

shuboshi
shuboshi

К-ть повідомлень : 1518

ПовідомленняТема: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyНд 23 Жовт 2011, 19:15

Если честно, то я немного переживаю.
Ведь это первая выставка которую проводит ZOOСВІТ., да еще под патронатом WBO
Но волнения мои приятные.

Почему ?

Просто не верится, что вот-вот и лед тронется.

Я очень рад что в Украине Україно,віват! , разведение и популяризация птиц теперь будет проходить цивилизовано и профессионально.

Возможно пример Украины, даст толчок или импульс, для созданий общественных организаций и проведений чемпионатов и выставок попугаев, бывшим нашим братским республикам.

Руководство и члены организации ZOOСВІТ с радостью поделится опытом и тонкостями проведения таких мероприятий.
И максимально постараемся всем помочь, в таком прекрасном, благородном, увлекательном деле, как пропаганда и разведения птиц.

Пришло время, сохранить природу, сделать ее богаче и красивее.
http://viva-victoria.at.ua
Elena_Moscow_Russia

Elena_Moscow_Russia

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyНд 23 Жовт 2011, 18:04

Коллеги, мы рады, что номинации вам понравились, тоже ждем встречи с вами и желаем хорошей подготовки и старта в субботу!!!
время уже приближается!!!
как ваше настроение и боевой дух? з перемогою
Януся1987
Януся1987

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyПт 21 Жовт 2011, 21:55

Это уж точно!!! Сама жду не дождуся след.выходных!!!))) перемога
GreenGray
GreenGray

К-ть повідомлень : 250

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyПт 21 Жовт 2011, 21:11

Ой до чего же интересно... ура
shuboshi
shuboshi

К-ть повідомлень : 1518

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyПт 21 Жовт 2011, 19:58

Ух ты, какие гости к нам едут.
мамо дорогенька
Номинации какие красивые придумали.
Ждем Вас с нетерпением.
http://viva-victoria.at.ua
Zoosvit
Представник ВГО ZООСВІТ
Представник ВГО ZООСВІТ
Zoosvit

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyЧт 20 Жовт 2011, 22:27

Елена, ждем Вас в гости на нашу выставку!
вітаю
Elena_Moscow_Russia

Elena_Moscow_Russia

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyЧт 20 Жовт 2011, 21:59

Дорогие друзья, мы рады вашему начинанию и от всего сердца желаем успеха!

Клуб "АМАДИНА.РУ" учредил свои номинации на данной выставке.
Они все не серьезные, т.к. мы не претендуем на возможность выносить какие-то баллы и оценки, но хотим выразить свою поддержку и уважение всем, решившимся показать своих птиц в первый раз на Чемпионате с таким уровнем судейства!!!

Наши номинации:

1. "Попугай - тоже птица."
Приз зрительских симпатий членов клуба Амадина.ру

2. "Самая зимняя шапка".
За лучшую шапку выставочного волнистого по мнению членов клуба Амадина.ру

3. "Борода имени Льва Толстого".
За лучшую бороду выставочного волнистого по мнению членов клуба Амадина.ру

4. "Посчитаем до шести".
За лучшие горловые знаки выставочного волнистого по мнению членов клуба Амадина.ру

5. "Самый гордый попугай".
За лучшую осанку выставочного волнистого по мнению членов клуба Амадина.ру

6. "Лучший в цвете- Платье от кутюр"
За самый красивый окрас выставочного волнистого по мнению членов клуба Амадина.ру

7. Я скоро подрасту.
За лучшего птенца выставочного волнистого по мнению членов клуба Амадина.ру

8. Наша команда.
За лучшую группу выставочных волнистых по мнению членов клуба Амадина. ру

9. Дайте мне микрофон - я все скажу!
За лучшего ручного и говорящего......

Все номинанты будут награждены кубками и грамотами от Клуба "АМАДИНА.РУ",
30.10.11. на общем награждении участников и призеров
.

Для заводчиков других видов птиц также готовятся призы.

Особые призы от клуба "АМАДИНА.РУ" ждут заводчиков амадин, астрильдов и амарантов!
Zoosvit
Представник ВГО ZООСВІТ
Представник ВГО ZООСВІТ
Zoosvit

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyВт 18 Жовт 2011, 22:56

К нам собираются приехать представители России. Любители амадин, участники форума Amadina.ru ура
Они готовят призы, свои номинации и очень хотят встретится и пообщаться с украинскими любителями ткачиковых.
Масяня
Кінолог-птахолюб
Кінолог-птахолюб
Масяня

К-ть повідомлень : 443

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyЧт 13 Жовт 2011, 01:01

Скажіть, що до участі у семінарі - якщо в мене нема хвилястих папужок, чи можу я проплатити участь и прийти послухати?
Чи треба заповнювати якусь форму, можливо достатньо написати заяву і зробити проплату?
Чи обмежена кількість учасников семінару?
Підкажіть як діяти?
Дякую!
Zoosvit
Представник ВГО ZООСВІТ
Представник ВГО ZООСВІТ
Zoosvit

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyПн 10 Жовт 2011, 12:46

На выставке предусмотрена возможность продажи птицы:
- участники выставки могут поставить на продажу клетку с пятью птицами (бесплатно).
Размер клетки не должен превышать габариты 70см х40см. х30см для некрупной птицы. Кроме того экзотическая и декоративная птица поставленная на экспозицию, кроме указания вида, может иметь табличку "В продаже", такая птица может быть снята с экспозиции только по окончанию выставки.

- владельцы птицы не участвующие в экспозиции могут поставить аналогичную по размерам клетку для продажи птицы, сообщив о своем желании организаторам минимум за неделю до окончания регистрации на выставку. Стоимость такой услуги 100 грн + ветеринарный осмотр. Вся птица вносится в павильон только по началу оформления зала.
Владельцы птицы желающие поставить последнюю на продажу не известившие организаторов заранее, смогут это сделать только при наличии места в экспозиционном павильоне, с разрешения организаторов и после осмотра ветеринара.

В связи с небольшим экспозиционным павильоном, рекомендуем сделать заявку и оплатить место клетки заранее.
Nightshimmer

К-ть повідомлень : 12

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyПн 10 Жовт 2011, 01:51

Подскажите пожалуйста, выставка проходит в формате просто выставки или выставки-продажи? Вообще мне было бы очень интересно приехать, но ради одного "поглазеть" скорее всего не соберусь, а вот перед шансом приобрести кого-нибудь из молодняка ткачиков я вряд ли устою Smile
http://art-angel.ru
Zoosvit
Представник ВГО ZООСВІТ
Представник ВГО ZООСВІТ
Zoosvit

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyНд 09 Жовт 2011, 16:34

Н.Ярослав пише:
Здравствуйте!
Допускаются ли на выставку следующие птицы: щегол черноголовый(carduelis c. carduelis), европейский вьюрок (serinus serinus), зеленушка обыкновенная (chloris chloris), зяблик (fringilla coelebs)?
Все птицы своего разведения. Окольцованы неразъемными кольцами.

Данная птица не только допускается, но и очень приветствуется ее экспонирование. Особенно важно, что данная птица разводная и это подтверждено кольцами перемога
Н.Ярослав

Н.Ярослав

К-ть повідомлень : 56

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyНд 09 Жовт 2011, 11:15

Здравствуйте!
Допускаются ли на выставку следующие птицы: щегол черноголовый(carduelis c. carduelis), европейский вьюрок (serinus serinus), зеленушка обыкновенная (chloris chloris), зяблик (fringilla coelebs)?
Все птицы своего разведения. Окольцованы неразъемными кольцами.
Zoosvit
Представник ВГО ZООСВІТ
Представник ВГО ZООСВІТ
Zoosvit

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 EmptyСб 08 Жовт 2011, 16:50

На семинар вы можете записаться без проблем, свяжитесь со мной.
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок   Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок - Сторінка 4 Empty

Виставка екзотичних та декоративних птахів в Києві. I Чемпіонат України з хвилястих папужок
Повернутися до початку 
Сторінка 4 з 5Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3, 4, 5  Наступний
 Схожі теми
-
» Виставка декоративних птахів "ЗООСВІТ-2018" 13-14 жовтня. Київ
» виставка папуг і туканів
»  74-Esposizione Ornitologica Internazionale.Виставка.
» Про облік та реєстрацію птахів.

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Форум об'єднання ZООСВІТ  :: ВИСТАВКИ, СЕМІНАРИ, КОНФЕРЕНЦІЇ :: ОРНІТОЛОГІЧНІ ЗАХОДИ-
Перейти до:  
Создать форум | ©phpBB | Безкоштовний форум підтримки | Поскаржитися | Cookies | Останні теми